12:00

Tr.match: Gislaveds IS P16 (b) 2-6 (0-2)

Stabil gräspremiär

Vi gör en stabil insats på Ryttarvallens, för årstiden, fina gräsplan. Ovana studsar och sugande underlag men riktigt gräs!

Inledningsvis blev det lite rörigt när Ville, redan på uppvärmningen, kliver av med knäsmärtor och sedan efter åtta minuters spel Bleron igen får en känning i baksida lår. Villes skada tror vi är en form av växtvärk som nog ska kunna ge med sig relativt snart. Bleron, som kört rehab i sex månader efter den allvarliga bristningen i vänster baksida, fick nu känning i den högra baksidan och vi hoppas och tror att det är långt ifrån så allvarligt som senast.

Det tog sedan halva första halvlek innan vi fick hyfsad ordning på spelet och kunde gå ifrån till en ledning med 2-0 i paus. Att nollan var intakt ska Theo tackas för efter några makalösa räddningar.

Andra halvlek blir böljande både i spelövertag och kvalitet. Resultatmässigt är det jämnt fram till slutkvarten då vi rinner ifrån till seger med 6-2.

Trist med skadorna men kul med match igen.
Även medierna längtar efter fotbollsmatcher så värnamo.nu var på plats, och fotade flitigt! Dessutom finns stora delar av matchen filmad på Min Fotboll.